Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.05.27 H.

Gyermeknap a Szivárvány Oviban

Kacagástól volt hangos az udvar

Hosszú évek hagyományaként 2024. május 27.-én gyönyörű napsütéses időben tartottuk az idei gyermeknapot óvodánkban. Már napok óta izgatottan várták ezt a napot a gyerekek.

Tízórait követően kezdődött az igazi mulatság. A csoportok felvették színes csoportpólóikat és kíváncsiságtól csillogó szemekkel indultak az udvaron felállított mini vidámparkba.

A csoportok mesevonatra szálltak, majd a körhinta kisautóin, munkagépein, motorjain, plüssállat figuráin folytatták kalandjaikat. A Flinston családos mobil játszóház két szintje is megmozgatta a csemetéket. A csúszdáról lecsúszva a golyós medencébe érkeztek,bújhattak csövön keresztül, hintázhattak, boksz zsákot üthettek és különböző akadályokon átjutva kezdődhetett újból a játék.

A csúszdás légvár is kacagástól , felszabadult nevetéstől volt hangos.

A vidámparki játékokon felül készültünk több helyszínen egyéb játéklehetőségekkel: konzerves dobozokra célozhattak, bowlingozhattak, ügyességüket kétfajta akadálypályán egyaránt próbára tehették, ezen felül egyensúlyozó játékok, kupakos formakirakó várták az apróságokat.

A sok mozgás után a program zárásaként jól esett a gyerekeknek a hűsítő fagylalt.

Az élményekkel teli nap végén a gyermekek egyéni ajándékkal térhettek haza. Mindannyian kicsik és nagyok, nagyon jól érezték magukat ezen a vidám, játékokkal teli programon. A boldog, mosolygós gyermek arcokat látva bízunk benne, hogy jövőre ismét egy játékos ,szórakoztató, élményekben gazdag nappal örvendeztethessük meg az óvodás gyermekeket.

Intézményünk főigazgatója és a nevelő testület köszönetét fejezi ki minden segítő számára, aki részt vett a gyermeknap megvalósításában! Külön köszönet a Szülői Szervezet vezetőjének Kandi Évának a program lelkiismeretes szervezéséért, a Kehely Fagylaltozó és Cukrászdának a finom fagylaltért!

Veresné Barna Enikő

Óvodapedagógus

54 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak