Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.03 H.

Dudásné Balgóczki Gyöngyi nyugdíjba vonulása

Kívánunk boldog nyugdíjas éveket!

Szeretettel köszöntjük Abony Város lakossága nevében Dudásné Balgóczki Gyöngyit nyugdíjba vonulása alkalmából

Kívánunk sok szeretettel egészségben, szeretetben eltöltött boldog nyugdíjas éveket!

Dudásné Balgóczki Gyöngyi tanulmányai végeztével ének-zene-történelem szakos tanárként tért vissza egykori iskolájába tanítani.

Azóta itt tanít, munkáját több mint négy évtizede végzi lelkiismeretesen, fáradhatatlan lelkesedéssel. Szakmai igényesség és folyamatos megújulás jellemzi. Az évek során összegyűjtött tapasztalatait beépíti munkájába, a folyamatosan változó körülményekhez szakmailag és emberileg is alkalmazkodik.

Szívügye a tehetséges tanulók segítése és a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatása. Igényesség, alaposság, felkészültség jellemzi munkáját, fontos számára az iskola hírnevének öregbítése. Tanítványai, azok szülei és a kollégák körében is népszerű, kedvelt pedagógus. Osztályfőnökként zenei tagozatos osztályai tehetséges tanulóit, és a felzárkóztatásra szoruló gyermekeket is empátiával segítette a tanulásban és a pályaválasztásban is. Vetélkedőkön, versenyeken, megyei és országos szinten is szép eredményekkel szerepeltek az általa felkészített diákok.

Rendszeresen részt vesz iskolai műsorok, kiállítások szervezésében és rendezésében. Személyes példamutatásával arra neveli tanítványait, hogy legyenek részesei városunk kulturális életének. Nemcsak a szaktárgyi ismeretek továbbadását tartja fontosnak, hanem a diákok megértő segítését, támogatását is.

Tanári pályáját a gyermekek iránti tisztelet, szeretet és az iskolai élet minden területén különös igényesség jellemzi. Tanítványai értékálló tudást visznek magukkal a középiskolákba.

Gratulálunk és boldog, békés nyugdíjas éveket kívánunk!

53 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak