Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.03 H.

Abony Közneveléséért díjat kapott Vargáné Kengyel Gabriella

Sok szeretettel gratulálunk!

Sok szeretettel gratulálunk Gabika óvónéni Abony város lakossága nevében! 

2024-ben Abony Város Önkormányzata Abony Közneveléséért díjat adományozott Vargáné Kengyel Gabriellának, a Szivárvány Óvoda és Bölcsőde óvónőjének.

Vargáné Kengyel Gabriella, a Szivárvány Óvoda fejlesztő óvodapedagógusa, a Pingvines Óvodában kezdte szakmai pályafutását, mint adminisztrátor. Az óvodai élet, a gyerekek szeretete és a kollégák biztatása pályamódosításra inspirálták, ezért a Szarvasi Főiskolán Óvodapedagógus diplomát szerzett. Ezzel azonban nem hagyta abba a tanulást, fejlesztőpedagógiát tanult, majd a PEK-torna mozgásfejlesztő képzést végezte el. (A PEK-torna egy mozgásfejlesztő program, mely a beilleszkedési, magatartási, tanulási problémákkal, mozgáskoordinációs zavarokkal,valamint tartásproblémákkal küzdő gyerekek fejlesztésében segít.)

A speciális ismereteit beépíti a csoportja napi pedagógiai munkájába szép fejlesztési eredményeket ért el, különösen fontos ez az integrált foglalkozás a hátrányos helyzetű gyermekek esetében.

A “Zöld Óvoda” programot is erőteljesen támogatja munkájával. Odaadását, lelkesedését az is bizonyítja, hogy a gyerekek többségének a kedvenc óvó-nénije lett. A szülők is mindig bizalommal fordulhatnak hozzá.

Mindennapos tevékenységét kimagasló jelenléttel, eredményesen, színvonalasan végzi.

Odaadó és kimagasló szakmai munkájáért Abony Város Önkormányzata Abony Közneveléséért díjat adományozott Vargáné Kengyel Gabriellának, a Szivárvány Óvoda óvónőjének.

GRATULÁLUNK!

75 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak