Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.06.05 Sze.

Bemutatjuk kocsitoló csapatunk tagjait

Már most nagyon szorítunk a csapatnak!

Tavaly az abonyi lányok- asszonyok, büszkeségeink nagyon szépen szerepeltek Kocson a kocsitoló versenyen. 2023. nyarán 23. alkalommal rendezték meg Kocs községben a nemzetközi kocsitoló versenyt, mely egyben jó lehetőség volt az Abonyi Vágtára való felkészülésre is. Az abonyi amazonok csodálatos teljesítménnyel húzták, tolták a 350 kilós szekeret. Így aztán mindenki nagy örömére csapatban az első helyen végzett az abonyi hölgykoszorú.

Idén ismét szeretnék képviselni Abony városát a versenyen, ezért már a mai napon megkezdték a felkészülést. Mádi Brigitta csapatkapitány erős csapatot állított össze az idei esztendőre.

Mindenre szeretnének felkészülni, ezért a kölcsönkért szekeret hasonló körülmények közt húzzák az edzéseken, mint amilyen Kocson vár rájuk. Így aztán a Bajtárs úton gyakorlatoznak, mert ott emelkedő nehezíti a kocsitolást.

A csapat tagjai: Mucza - Földi Anita, Bodor Erika, Vida Csilla, Matócsinê Kiss Hajnalka, Horvâth Kata, Telek Csilla

Már most nagyon szurkolunk Nekik! Örömteli, hogy Abonyért versenyeznek és ezzel jó hírét viszik szeretett városunknak! Hajrá mindenki! Örülök, hogy ilyen jókedvű a Csapat és annak is, hogy a gyerekeknek is nagyon tetszik a dolog!

Köszönjük Bakos Károlynak, hogy ismét rendelkezésre bocsátott a gyakorláshoz a lányok részére egy szekeret! Ezek után bízom benne, hogy nem lesz megállás, és a Nemzeti Vágtán ismét győztesként állhat dobogóra csapatunk, persze férfiakkal kiegészülve.

Pető Zsolt polgármester

69 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak