Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.09.16 H.

Új helyen piaci árusaink egy része, a piaccsarnok továbbra is nyitva tart

Kezdődik a piaccsarnok előtti terület felújítás, emiatt új helyen, a hátsó fedett részen és a piaccsarnokban, valamint jó idő esetén a piaci parkoló egy részében árusítanak majd a kereskedők, őstermelők, vállalkozók. A mai napon Pető Zsolt polgármester személyesen is konzultált az érintettekkel a helyszínen. A városvezetés és az ABOKOM Nonprofit Kft. vezetése ahogyan eddig is, a későbbiekben is mindent meg fog tenni a piac legoptimálisabb működése érdekében. A beruházás időtartama alatt is nyitva lesz a piaccsarnok, sok szeretettel várják a kedves vásárlókat.

Korábbi közleményünk:

Figyelem! A retro piac új helyen, a megszokott árusokkal és termékekkel várja kedves vásárlóit, a piacberuházás ideje alatt is!

Tisztelt Lakosság, kedves Vásárlóink!

Hamarosan megkezdődik a piaccsarnok előtti terület, az úgynevezett retro piac fejlesztése. A beruházás időtartama alatt is lesz mód és lehetőség a kültéri retro piac igénybevételére, a megszokott módon. A helyszín megváltozik, a kinti árusok a csarnok melletti parkolóban, és a csarnok hátsó fedett része alatt folytatják tevékenységüket. A piaccsarnok a beruházási munkálatok ideje alatt is nyitva lesz, és kereskedőink, őstermelőink várják a vásárlókat a szokásos nyitvatartási rend szerint.

A projekt kivitelezése miatt esetleges forgalomkorlátozások várhatók. Kérjük a lakosság türelmét és megértését. Köszönjük!

A pályázat azonosítószáma: TOP_PLUSZ-1.1.1-21-PT1-2022-00007, „Helyi gazdaságfejlesztés Abonyban -Piac".

Batta- Nagy Nóra ügyvezető

Abokom Nonprofit Kft

"A 2022-ben megnyílt TOP PLUSZ helyi gazdaságfejlesztési pályázat 250 millió forint keretösszegű kiírása nyújtott lehetőséget arra, hogy ha nem is egészben, de részben megkezdődhessen a piac nyitott területének fejlesztése. Az elnyert pályázatnak köszönhetően a tavalyi esztendőben elkészült a pénzügyi lehetőséghez igazított kiviteli terv, amely egy 50%-ban parkosított és 50%-ban burkolt felületű modern, többfunkciós kisvárosi teret tartalmaz.

Kisvárosi környezethez illő kereskedői területet tervezünk, ahová összesen 20 új fa ültetését tervezik a szakemberek. A kertészeti tervekben összesen 827 egyéb növényt terveztek, melyből 187 rózsatő lesz. Ezen kívül öt oszlopos boróka és vadvirágos ágyás, több nagyobb gyepfelület is díszíti majd a közterületet. Így ez a terület Abony újabb szép kertjévé, zöldövezetévé válhat, a termelői piac funkció megújulása mellett."

48 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak