Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.09.25 Sze.

Remekül sikerült a Bringás Reggeli!

Hálásan köszönöm minden szervezőnek, segítőnek, adományozónak a munkáját!

Mintegy 400 főt vendégelt meg ma reggel az Abonyi Városfejlesztő Kft szervezésében helyi közösségünk. Képviselőtársaim közül Korbély Csabáné és Dudinszky Anna Mónika, valamint Tóthné Somodi Ildikó a Gyulai iskola főigazgató- helyettese vett részt a kora reggeli rendezvényen.

Bízom abban, hogy ezt a remek összefogást sokszor érezhetjük még szeretett városunkban, Abonyban. Külön köszönöm az Abonyi Karitász Csoport önkénteseinek munkáját! Üzenem az INNOVEN Kft-nek, hogy a friss meleg házias bukta isteni volt, nagymamáink keze munkáját idézte! Gratulálunk hozzá!

Krivák Dávid szalámis- sajtos szendvicsekkel és almákkal érkezett reggel a térre. Köszönjük a felajánlást!

Az ABONETT Kft szintén hozzájárult a program sikeréhez, terméktámogatással.

A Vali Pékség idén sós kiflikkel járult hozzá programunk sikeréhez. A Somogyi Imre Kertbarát Kör tagjai közül Nagy Sándor finom almákat hozott, Lovas Miklós tagjuk pedig kínai datolyával kedveskedett a reggel bringával munkába indulóknak.

Dányi Balázs mezőgazdász, a Pest Megyei Nemzeti Agrárgazdasági Kamara osztályvezetője gyümölcsadománnyal érkezett, mellyel szeretne hozzájárulni a rendezvény sikeréhez. Ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatást!

Az Abonyi Karitász csoport zsíros kenyerekkel is kedveskedett a bringával munkába vagy iskolába indulóknak.

Pető Zsolt polgármester

 

19 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak