Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.05.07 P.

Előkészítés alatt az Egyedül Nem Megy Alapítvány fejlesztési pályázata

Abony város önkormányzata hónapokkal ezelőtt döntött a Nagykőrösi út 3. szám alatti helyi védettségű épület felújítási terveinek elkészítéséről.

Az épület rekonstrukciójának nem titkolt célja a civil szervezetek működési hátterének biztosítása, ezen belül is az Egyedül Nem Megy Alapítvány fiatalokat segítő akkreditált foglalkoztatásához szükséges feltételek megteremtése.

Az Önkormányzat és az Alapítvány együttműködésének eredményeként előkészítés alatt áll az országosan meghirdetett Városi Civil Alapra benyújtásra kerülő pályázat, melynek elnyerésével 8 millió forintos fejlesztés hajtható végre az épületen. A közös program elősegítése érdekében polgármesteri döntés készült a Nagykőrösi út 3. szám alatti épület Egyedül Nem Megy Alapítvány részére történő ingyenes használatba adására.

Pető Zsolt polgármester: „Bízom benne, hogy sikeres lesz a közös munka és a pályázat elnyerésével nagy lépést tehetünk céljaink megvalósításához. A támogatás mellett az önkormányzat is készen áll arra, hogy az épületrekonstrukciót saját erővel elősegítse.”

Képünkön az épület, és tervezője Kovács István

1117 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak