Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.06.04 P.

Újra Gyermekek a Hivatalban!

Pető Zsolt polgármester: „Június 4-én hosszú idő óta először volt módom és lehetőségem a veszélyhelyzet elmúltával gyerekeket vendégül látni a Polgármesteri Hivatalban.

A Montágh Imre Általános Iskola EGYMI végzős osztálya járt nálam dolgozószobámban. Az iskolában jövő hét péntek délelőtt lesz a ballagás, melyre a gyerekek külön meghívót hoztak nekem.

Kötetlenül beszélgettünk arról, hogy hova mennek továbbtanulni, arról, hogy hogyan töltik majd a nyarat, és persze megkérdeztem Tőlük, hogy milyen városi fejlesztéseket javasolnának. Szerencsére ezek közül a legtöbb megvalósítása már folyamatban van. Nagyon szép eredményeket értek el tanulmányaikban a gyerekek, a felvételik is jól sikerültek, melyhez ezúttal is sok szeretettel gratulálok! Bízom abban, hogy az új iskolában is megállják a helyüket a diákok, és sok szép élményt szereznek középiskolás tanulmányaik idején is. A gyerekeket és tanáraikat megvendégeltem kakaóval és süteménnyel, valamint a város emblémájával ellátott ajándéktárgyakat is adtam nekik búcsúzóul. E mellett Zalán- Lipák Tibor Háry című egy- egy kötetét is adtam a gyerekeknek és tanáraiknak. Élmény volt a mai nap számomra. Köszönöm a látogatást! Bízom benne, hogy hamarosan újra gyerekeket fogadhatok a Városházán!”

1196 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak