Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.06.28 H.

Utazás kiállításon képviseltük Abony Városát

Szolnokon a Hild téren rendezték meg ebben az évben az Utazás kiállítást, valamint a Nemzeti Értékek Napját, ahol Abony Városa is bemutatkozott.

A teljesség igénye nélkül adtunk ízelítőt Abony Városának színpompás életéből, melyet fellépőink, kiállítóink, kóstoltatóink tettek igazán színpompássá. Jól eső érzéssel néztük Abony Város standját, mi, szervezők is, hiszen nálunk mindig történt „valami”, és valóban szép installációval érkeztünk.

Egymást váltották kézműveseink. Roskadozott az asztal a Mészáros Vendéglő pogácsáitól, réteseitől, a Sarokház Cukrászda süteményeitől. Standunkon Fekete Gábor könyveit is bemutattuk, maga a szerző érkezett hozzánk. Ez alkalomra kiadványokkal, prospektusokkal is készültünk. Népszerűsítettük programjainkat, strandunkat, az abonyi levendulást, az ABONETT-et, helyben készülő termékeinket. Standunkról senki sem távozhatott üres kézzel.  Velünk volt Csányi Sándor a Gulyáskirály is. A nagy meleg ellenére több száz látogatót fogadtunk, akikkel sokat beszélgettünk. Kóstoltattuk a Város borát, és a nagy színpadon felcsendült a Szeretlek Abony dal is. A kiállításon remek kapcsolatok, barátságok szövődtek. Köszönjük a lehetőséget a szolnoki AGORA, valamint a Tourinform Iroda minden kedves munkatársának.

Szervezőként ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik segítettek bennünket abban, hogy Abony Városa színpompás standjával képviselhesse gyönyörű Városunkat a Szolnokon megrendezett Utazás Kiállításon június 24-én és 25-én!


Nélkületek nem sikerülhetett volna! Íme, a „stáblista”


Bozóki Viki, az Eszterházy Károly Egyetem szépségkirálynője, az Utazás Kiállítás abonyi hostese, aki nem csak szépségével varázsolta el a látogatókat, de kedves mosolyával, segítőkészségével, igazi abonyi vendéglátásával is.

Csanádi Csaba, az Abonyi Városfejlesztő Kft ügyvezetője, Településfejlesztési Osztály vezetője, standunk egyik házigazdája


Jandácsik Pál, az Abonyi Lajos Művelődési Ház és Könyvtár munkatársa, aki két napon keresztül szabadulós játékot szervezett a rendezvény résztvevői számára


Gaál Tímea, abonyi szépségünk, aki jelenlétével segítette az abonyiak sikerét


Mészáros István Vendéglős, aki pogácsájával és réteseivel tette igazán feledhetetlenné az Abonyi Standot


Kárteszi Máté, aki nem csak Homoktövis italát, hanem Abony Városát is népszerűsítette a standunkon, mint házigazda


Abonyi Foltvarró kör, Egyedül Nem Megy Alapítvány tagjai, akik termékeiket mutatták be standunkon


ABOKOM Nonprofit Kft munkatársai


Abonyi Levendulavilág fantasztikus termékbemutatót tartott


Csányi Sándor Gulyáskirály, aki finom gulyásával, és kapcsolataival segített bennünket


Csizmásné Barna Judit cukrászmester, aki süteményivel édesítette meg a stand két napját


Az ABONETT, mely kóstoltatással egybekötött termékbemutatót tartott nálunk


Csőke Éva aki horgolt állatkáival tette még színesebbé programunkat


Fekete Gábor gyermekkönyv szerző, aki mindenben segítette sikerünket


Fellépőink a nagy színpadon: Kali Endre, Abonyi Torna és Akrobatika Klub, Bihari Ifjúsági Stúdió, Dalma Dance táncosai


Lőrinczy Veronika

 

 

1132 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak