Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.01.05 K.

Hatósági intézkedés

Hatósági intézkedés történt illegális szeméttel kapcsolatban. Immár sokadik alkalommal vesznek részt az abonyi közterület- felügyelők az illegális szemetelők elleni harcban.

Jandácsik Pál és Fábián Márton Zoltán közterület- felügyelők lapunknak elmondták, hogy karácsony előtt is intézkedtek a Kőröstetétlen- Abony közti útszakasz mellett jobbra lévő illegális hulladék ügyében. Sajnálatos módon a szemetelés folytatódik ezen út mellett, ezúttal baloldalon raktak le az elkövetők jelentős mennyiségű illegálisan elhelyezett hulladékot.

A szemét úgynevezett big- bag zsákokban landolt az út bal oldalán, melyekben építési anyagok, egyéb hulladékfélék, közte veszélyes anyagok is fellelhetők voltak. Az ügyben hatósági intézkedés, és eljárás indult. Megtudtuk, hogy a szemétben találtak az elkövetők beazonosítására alkalmas dokumentumokat is. Ahogyan korábban megírtuk, Pető Zsolt polgármester zéró toleranciát hirdetett az illegális szemetelők ellen, és azóta folyamatosan figyelik azon területeket, ahol a nem kívánatos szemét felbukkan. Ennek köszönhető, hogy Abonyban több területen is megszűnt az illegális hulladéklerakás.

 

839 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak