Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.01.13 Sze.

Épül az első csarnok

Történelmi pillanat: A mai napon megérkeztek Lengyelországból az első csarnok elemei az Üzleti Parkba.

Még a mai napon a tervek szerint össze is szerelik az idomokat.

Retkes Péter egyéni vállalkozó egy mintegy 1500 négyzetméteres területet bérelt ki az Üzleti Parkban.

Retkes Péter lapunknak elmondta, hogy ő abonyi vállalkozó, és nagy örömmel költözik ki az abonyi üzleti parkba, és másoknak is ezt ajánlja, akik vállalkozói tevékenységet folytatnak, mert a város ezen részén nem zavarják a lakókat.

„Egyelőre egy 5x6 méteres sötétszürke lemezcsarnokot építünk. Eszközöket, gépeket, anyagokat fogunk itt tárolni. Tervben van irodakonténer kitelepítése is. Távközlési hálózat tervezésével, építésével foglalkozunk. Én egyrészt a kiírt pályázat miatt jöttem ide, másrészt nem akarom a tevékenységemmel, teherautóval, gépekkel, egyebekkel a környezetemben élőket zavarni. Jöjjenek ide bátran mások is, engem is zavar, ha lakóövezetben építenek, reszelnek, fúrnak folyamatosan. 

Azért választottam azt, hogy itt bérlek területet, mert egyrészt itt minden adott, másrészt egy ilyen jellegű tevékenységnek itt van a helye. A Polgármesteri Hivatal és a helyi önkormányzat hozzáállása az ügyintézés során Non plus ultra volt! Az elmúlt 3 évben 31 településen építettük ki a szupergyors internet hálózatot. 31 önkormányzatnál voltam, alapvetően készségesek, rugalmasak, de ilyen pozitív hozzáállással, ügyintézéssel még sehol nem találkoztam. Itt mindig mindenre gyorsan van megoldás! Abszolút támogató az önkormányzati gazdasági környezet! Így hát csak azt mondhatom, hogy mindenkinek remek helye van az abonyi Üzleti Parkban! Javaslom másoknak is az idetelepülést!”

 

LV

Figyeljék az Üzleti Parkkal kapcsolatos pályázatokat, híreinket!

 

 

 

787 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak