Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.08.22 K.

Abonyiak Abonyért díjat kapott a DAKÖV hibaelhárító csapata

Köszönjük munkájukat!

Pető Zsolt polgármester:

"Az idei esztendőben is átadtuk Augusztus 20-án az Abonyiak Abonyért díjakat a kuratórium vezetősége nevében.

Szeretettel gratulálok Abony Város lakossága nevében minden díjazottnak!

A DAKÖV Kft-t Dabas Város és körzetének önkormányzatai alapították 1992. december 1-jén. A víziközmű vagyon önkormányzati tulajdonba adásának, illetve az ezzel együtt járó ellátási felelősség átadásának akkori célja az volt, hogy a víziközmű-szolgáltatás minél közelebb kerüljön a településeket irányító önkormányzati képviselő-testületekhez és az azt igénybe vevő fogyasztókhoz. A DAKÖV Kft. folyamatos szervezeti átalakuláson, strukturális megújuláson ment keresztül. Abonyban a Víziközmű hálózatot 2012 óta üzemelteti a DAKÖV Kft.

A hibaelhárítási csoportok feladatai közé tartoznak az ivóvíz és csatorna hálózati hibák elhárítása, a több mint 200 km hosszúságú ivóvíz és szennyvíz hálózatot érintő karbantartási feladatok és az ivóvíz, valamint szennyvízbekötések, melyek száma évről évre számottevően növekvő tendenciát mutat városunkban. Abonyban az ivóvíz hálózati és csatornahálózati hibaelhárító csoport minél magasabb színvonalra törekedve, önállóan, saját létszámmal, jól képzett kollégákkal a hét minden napján, ünnepnapokon is napi 24 órában gondoskodnak az ivóvíz és szennyvíz szolgáltatás zavartalan működéséről.

Fáradhatatlan munkájuk elismeréseként 2023-ban a kuratórium Abonyiak Abonyért díjban részesíti a DAKÖV Kft. Víziközmű hibaelhárító csoportját. Gratulálunk!"

191 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak