Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.05.16 Cs.

Folytassuk közösen!- Utcafórum két helyszínen

Krupincza János és Molnár Gábor közös fóruma

Május 13-án a Parkerdőben és a Kodály Zoltán út- Tószegi út sarkán is közös utcafórumot tartott Krupincza János a 6-os választókerület és Molnár Gábor az 5-ös választókerület, VFE- Szeretlek Abony képviselő- jelöltje, melyen én magam is részt vettem. Velünk tartott az eseményre Kovács László önkormányzati képviselő, a Városfejlesztési Bizottság elnöke és Tóthné Somodi Ildikó a VFE 8-as számú választőkerületének képviselő- jelöltje. Nagy öröm számomra, hogy ilyen sokan elfogadták a jelöltek meghívását, és közösen megbeszélhettük a ránk váró feladatokat.

Kedves Barátaim! Tisztelt Abonyiak!

Köszönjük azt a sok kedves szót, pozitív visszajelzést, melyet tőletek kaptunk ezen a két rendezvényen. Az utcafórumokon ismertettem az elmúlt önkormányzati ciklus legfontosabb történéseit, fejlesztéseit és a ránk váró feladatokat. Krupincza János képviselő társam megköszönve a választók bizalmát, kérte Önöktől a további támogatást. Én magam elmondtam, hogy János az az ember, akivel nagyon sokat dolgoztunk közös feladataink megoldásán, és hetente többszöri, folyamatos személyes megbeszéléseket folytattunk a választókerület érdekében. Ennek eredménye többek között az is, hogy a volt Mechanikai Művek 1,5 hektáros ingatlanát sikerült az önkormányzatnak megvásárolnia. Számos út újult meg ezen ciklusban János körzetében, aki mindig a lakosság érdekeit képviselte.

A mai fórumon bemutattam az 5-ös körzet képviselő- jelöltjét, Molnár Gábort, akivel 2019 óta dolgozunk közösen a város fejlődése érdekében. Gábor a Pénzügyi Bizottság külsős szakembere, aki magasfokú szakértelmével járult hozzá Abony fejlődéséhez. Ebben a választókerületben szükséges volt eddigieknél lendületesebb fejlődésre, ezért kértem fel Molnár Gábort arra, hogy legyen a VFE csapatának képviselőjelöltje.

A mai fórumon sok megoldandó feladat is szóba került, bízom abban, hogy a problémákra sikerül közösen megoldást találnunk. Ezek mellett sok jó szót is kaptunk, mely megerősített benne, hogy jó úton járunk. Két abonyi vállalkozó is felszólalt, egyikük kiemelte, hogy mennyire fontos a közös párbeszéd, és a Mária Terézia utca felújításának megtörténte után vállalkozásuk tovább fejlődhet töretlenül. Egy másik vállalkozónk elmondta, hogy mennyire jó érzés, hogy ő ABONYI, hiszen egy közeli településen dolgozva az ott élők nagyon jó szívvel gondolnak Abonyra, az itteni rendezvényeinkre, melyekre ők maguk is szívesen látogatnak el.

Köszönöm szépen a Lakosság aktív részvételét, várjuk Önöket további utcafórumainkra is nagy tisztelettel! Kérem, támogassák a VFE- Szeretlek Abony csapatát, a szervezet képviselőit! Folytassuk közösen!

Pető Zsolt polgármester

52 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak