Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.03.29 H.

JÁTÉK!

Keressük Abony legszebb húsvéti díszben pompázó otthonait és a legszebb abonyi húsvéti ünnepi asztalokat


Értékes nyeremények a Közeli Kis Élelmiszerbolt Táp-termény, állateledel, gázcsere telep és az Esperanza Partner Shop Magyarország – Bendrobe Hungary Kft. jóvoltából!

Sok szeretettel invitáljuk az Abony közösségi oldal Olvasóit, Abony Város lakosságát egy online játékra! Azt kérjük Önöktől, hogy szépen feldíszített húsvéti otthonuk képeit vagy/és a szépen megterített ünnepi asztal étkekkel tarkított képeit küldjék el nekünk itt az Abony.hu oldalon üzenetben, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalra! Kérjük, írjanak hozzá pár sort a húsvéti készülődésről. Akár recepteket is várunk!

Összesen hat díjat adunk, a „Legszebb húsvéti díszben pompázó otthon” illetve a „Legszebb húsvéti ünnepi asztal” kategóriában is három- három szerencsés nyertest díjazunk! Hogy ki nyerhet? Természetesen azok, akik a legtöbb szavazatot kapják majd képeikre az Olvasóktól!

Beküldési határidő: Április 5., húsvét hétfő 18 óra
Eredményhirdetés: Április 8. csütörtök (Ezen a napon 18 óráig eddig lehet majd szavazni a képekre)

A beérkezett képeket a beküldéstől kezdve folyamatosan tesszük közzé!
Kérjük a kategóriát jelöljék meg minden esetben: „Legszebb húsvéti díszben pompázó otthon” illetve a „Legszebb húsvéti ünnepi asztal”.
A képek számát nem korlátozzuk! Akár egyetlen fotóval is lehet pályázni, de sokkal is, természetesen.

Játékra fel! Mit lehet majd nyerni? Mindkét kategóriában az első három helyezettet díjazzuk: Oklevéllel, Abony Város ajándéktárgyaival, valamint támogatóink jóvoltából a Közeli Kis Élelmiszerbolt Táp-termény, állateledel gázcsere telep ajándékcsomagjaival és az Esperanza Partner Shop Magyarország – Bendrobe Hungary Kft. ajándékaival!

Szeretettel várjuk a képeket! Sikeres játékot, sok- sok lájkot mindenkinek!

Abony.hu közösségi oldala

812 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak