Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.04.29 Cs.

Felhívás- üzleti célú ingatlanok nyilvántartása

Feltérképezik a gazdasági célú ingatlanokat. 

Április utolsó napjaiban kapják meg az Abony Városában székhellyel és telephellyel rendelkező vállalkozások Pető Zsolt polgármester levelét, melyben a városvezető arra kéri a gazdaság szereplőit, hogy csatlakozzanak ahhoz a programhoz, mely szerint felmérés készül a gazdasági célokra alkalmas ingatlanokról. Ezeket a későbbiekben be kívánják mutatni a városba érkező befektetőknek.

A polgármesteri levélben az olvasható, hogy:

„A „Szeretlek Abony Program”, mely Abony Város Önkormányzatának 2020-2024. közötti ciklusra szóló Gazdasági Programja, egy új és modern gazdaságfejlesztési programot hirdet, mely a következő évtizedre új alapokra helyezi a helyi gazdaságfejlesztést.

A város fejlődésének, pénzügyi, gazdasági stabilitásának egyik fontos alappillére, hogy a vállalkozások stabilak, erősek legyenek.

Abony Város Önkormányzata a helyi munkalehetőségek bővítése, modern kisvárosi környezet kiépítése és a városi szolgáltatások bővítése érdekében szeretné elősegíteni, hogy minél több cég, vállalkozás települjön a városba. Már több vállalkozás is érdeklődött a településen bérelhető, vagy megvásárolható terület/épület iránt, az önkormányzati tulajdonban lévő szabad és alkalmas területek száma azonban korlátozott. A cél megvalósítása, a vállalkozások segítése érdekében szeretnénk felmérni azokat a magántulajdonban, gazdasági társaságok tulajdonában lévő ingatlanokat, melyek ipari vagy szolgáltató telephely céljára alkalmasak. A felmérés alapján szeretnénk egy nyilvántartást készíteni, melyet be tudunk mutatni a városba érkező befektetőknek.”

Abony Város Önkormányzata szükség esetén ingyenes segítséget nyújt az ingatlan felmérésében, piaci árának, bérleti díjának meghatározásában. A levél melléklete egy pályázati adatlap, melyet kitöltve kell megküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

IDE kattitva elérhető az adatlap

1026 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak