Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.09.14 K.

Isten éltesse Magda Nénit!

Isten éltesse 90. születésnapja alkalmából Magda nénit!

A napokban köszöntötte Dr. Egedy Zsolt alpolgármester Halápi Istvánnét Magda nénit, aki a mai napon ünnepli 90. születésnapját. Az alpolgármester a városvezetés nevében fejezte ki jókívánságait az idős Hölgynek, és ez alkalomból virággal, emléklapokkal, tortával is kedveskedett Magda néninek.

Szerkesztőségünk, Olvasóink, Abony Város lakossága nevében ezúton is sok szeretettel köszöntjük Magda nénit 90. születésnapja alkalmából! Isten éltesse őt erőben, egészségben, szeretetben még nagyon sokáig!

Magda néni Családtagjai írják: „Halápi Istvánné (Tóth Mária Magdolna), akit mindenki csak Magda néniként ismer 90. születésnapi évfordulóját ünnepelte szeretett családja, barátai és szomszédai körében. 1953-tól hosszú, boldog házasságban éltek férje haláláig. Házasságukból egy fiúgyermekük született. 2 lány unokája van. Legnagyobb vágya 3 éve teljesült, amikor megérte dédunokája (Hanna) születését. Hosszú évekig dolgozott az abonyi téglagyárban, melynek megszűnése után a cipőfelsőrész készítő üzemből ment nyugdíjba. Évekig tagja volt az abonyi kézimunka szakkörnek.”

1359 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak